Max Grid - Tjänster


...

Marknadsföring


Etablering av PR Rum online, pressreleaser för traditionell media och online. Gerillamarknadsföring för smarta och ekonomisk marknadsför. Utformning av tidningsannonser, flygblad och annonsering för nyhetsrum, facktidningar och lokalpress. Grundläggande marknads och SWOT-analys.

...

Företagsprofilering


Hur viktigt är det med enhetlighet och representation? Vi hjälper till med att skapa en företagsprofil åt er och mallar som ni kan arbeta efter. Att synas är att finnas, korrekt? Det är även bevias att samhörighet inom företaget hjälper till med ökad moral, stolthet och bättre affärer.

...

Företagskläder


Uniformering är kanske inte så viktigt på kontoret, men desto viktigare vid säljmöten och mässor. Hur ser era representanter ut på fältet och de som interagerar med folk dagligen? Design, utformning och prisanalys (scoutar produkter för bästa pris och kvalitet) på arbetskläder, t-shirt, jackor, byxor, strumpor, slipsar, spännen, skärp, kepsar, mössor, paraplyer m.m.

...

Företagsidentitet


Att skapa ett varumärke, en brand, kan vara svårt, vi hjälper till med utformning av brevpapper, visitkort, pennor, musmattor, muggar, klistermärken, bildekaler, DVDs, USB minnen (med information), tejp, emballage, godis, öl, emballage, dukar, textilier, nyckelringar och mer.

...

Annonsering


Annonsering är en viktig del av vardagen, oftast noterar vi inte den alls, men det sätter sig i det omedvetna när man har exponerats för det några gånger som till exempel butiksreklam (mindre skyltar vid produkterna), trottoarpratare (ex. små skyltar vid husvisningar), skyltar, banderoller och för att inte tala om stora billboards.

...

Företagssupport


Presentationer & säljunderlag, whitepapers (e-blad), infographics, powerpoint, prislistor, säljpärm, allmänna trycksaker, broschyrer, flyers, flygblad, magasin, tidningar, läropärmar, studiepärmar, säkerhetsföreskrifter, kataloger, menyer, guider m.m.

...

Photoshop/Grafik


Vi kan hjälpa till med att utforma allt från en ny logotyp eller årets kalender till design av nästa mässmonter. Grafiskproduktion med fokus på design, efterbehandling, restaurering i Photoshop. Gedigen reklamproduktion med original för online och traditionell media.

...

Webbtjänster


Redigering eller uppbyggnad av företagshemsida med responsiv och dynamisk karaktär. Koppling till antingen bloggbaserad Blogger, integrerad Wordpress eller Wordpress.com sida. Arbete sker med grundmaterial som finns eller så kan vi föreslå mallar för design och upplägg. Tillägg som Q&A-sida, forum (med moderator funktion), online butik (från enkel till avancerad), nyhetsbrevsfunktion för uppbyggnad av emaillistor, landnings/sälj/squeez/splash-sida för marknadsföringsevent och banner-box-text annonsering. Samt A&B testing av annonser.

...

SEO & Onlinetjänster


Sökmotoroptimeringsanalys av sida, kompletterande rapportering och maximal optimering av sidan. SEO innefattar uppföljning med kvartals analys med eventuella justeringar till sidan. Tracking och analysering genom interna eller externa system. Dirigering av internettrafik till sida med trafikökningstjänster. Automatiserade tjänster.

...

Sociala Medier


Social media inriktning och marknadsföring på sociala medier. Tjänsten innefattar: Facebook sidan och annons bearbetning och upplägg, Twitter konto och genomförande av Twitter - Facebook koppling, Linkedin konto, Google konto och annonserings kampanjer. Ni kan även välja till Instagram, Pinterest, Stumbleupon, Bing och Youtube, eller andra sociala medier.

...

Uppdateringstjänster


För uppdateringar (dagligen/veckovis) av hemsidan och/eller blog med löpande nyheter och inlägg, emailutskick med lead nurturing till kunder, Facebook inlägg, Twitter kommentarer, även uppdateringar för pressrelease sidor med nyhetsflöde. För att anpassa uppdateringarna, market automation, kan vi även boosta på med Instagram och Pinterest bildflöden, LinkedIn gruppnyheter, upplägg av filmer på Youtube och Vimeo, foruminlägg och moderation. Men även andra sociala medier eller lämpliga alternativ.

...

Systemlösningar


Automatiserade smarta funktionslösningar för internet med integrering av olika enheter till samma system. Tillämpningar för standardisering på företaget. Det låter krångligare än vad det är, men resultatet är och ska vara en förenkling av befintliga företagsrutiner.

...

Copywriting


Copywriting och design upplägg för reklamblad, broschyrer, kataloger, magasin, tidning, artiklar, menyer, roll-ups, reklamväggar, flaggor, affischer med mera.

...

Skribenttjänster


Textredigering för redan klara texter som behövs korrigeras och korrekturläsas. Även inläsningstjänster som omarkerbar text i PDF, inskannade dokument och bilder till Word dokument (eller valfritt format).

...

Apputveckling


Utveckling av applikationer för mobilindustin. Från enklare produkter visningsprogram, tjänster till databaskopplade applikationer och företagsanpassade spel.

...

Datasupport


Upprensning och optimering av laptops/datorer. Professionell virusborttagning och säkerhetsgenomgång. Reparation och felsökning. Uppgradering mjukvara och hårdvara, alla tjänster sker på distans och via specialinstallerade supportprogram - alla system utom OSX & IOS.

...

Online Support


Vi har online support bevakning på er hemsida, med direktkontakt med kund. Vi lär supportpersonalen att svara på frågor efter en mall som ni tillhandahåller. Vid komplicerade frågor som behöver avancerade lösningar hänvisar vi till online kontaktformulär.

...

Övrigt


• Virtuellassistans service, för bokning av transport, boende, mässor, kickoffer, reservationer och diverse tjänster.

• Radiosändningar över nätet, anordna pod-casts webinars.

• Butikskontroll med inriktning på varuplacering, varumärkesplacering, routing och inte minst butikskänslan. Hur är tillgängligheten, och hur känns bemötandet i butiken, är servicen 100% kundanpassad. Konkurrens visitation med analys och bedömning.

• Video och multimedia för t.ex. internt bruk, för bland annat studiehandledning, presentationer och enklare reklamklipp. Men även anpassad och skräddarsydda filmer och media klipp för hemsidan, företags-bloggen, Youtube, Vimeo m.m.


Läs mer om oss
- Klicka här! -