MAXGRID

MARKETING AGENCY


.
English | Klicka på flikarna nedan för att utöka dessa

free seo service

SEO Snabb Test

Test för status, nyckelord, element, innehåll, url-struktur & länkar (på engelska)

SEO Test (Gratistjänst)
marketing news

Dagliga Marknadsförings Nyheter

Samlade nyheter inom marknadsföring under ett och samma tak (på engelska)

Nyheter (Gratistjänst)
color picker

Färgpalett

Hämta, konvertera och kombinera dina färger i RGB, HEX och HSV.

Färgpalett! (Gratistjänst)


MaxGrid engagerar sig i gedigen och ärlig partnerskap med dig som kund, för att få ut det mesta och det bästa.Total översikt. Resultat i realtid. Djup analyser & rapporteringar. 24-7 support, snabbt och personligt.Öka dina intäkter i en hård konkurrens. Aktiv marknadsföring och företagskännedom får ditt företag att stå ut i mängden.Allting är sammanlänkat, som ett grid nätverk. Vi kan sikta på personnivå eller globalt, vilken är din marknad?Din personliga marknadsförare, online, offline, hyper eller traditionellt, ingående, utgående, vi hjälper dig över gränserna.Få en fri offert eller om du behöver råd i marknadsföringsfrågor. Vi sätter dig allting i centrum. Kontakta oss idag!

Hej och hjärtligt välkommen till MaxGrid Marknadsföring!


Jag heter Tomas och är grundaren av Max Grid. Är född och uppväxt i Nacka, men bor idag i Haninge. Jag har alltid varit fascinerad av marknadsföring, försäljning och Internet. Har jobbat med klienter över hela världen, det kulturella utbytet har varit fantastiskt och gett mig goda erfarenheter. Jag har alltid varit entreprenör i själen, har alltid gillat frilansar livs-stilen. Men jag har inga problem att jobba på kontrakt, på plats eller som anställd.


Önskar dig all lycka med din framtida marknadsföring,

Tomas M Leppänen

Marknadsföringsentreprenör, MaxGridKort historik


1996 - MXG.se startade för att tillgodose webbsidor, grafik, internet marknadsföring och sökmotoroptimerings tjänster.

2000-2001 - Internet Cafe Stockholm, drev internet café verksamhet med inriktning på online spel, Södermalm, Stockholm.

2002-2008 - MMXG Bygg Teknik, projektledning och kalkylering i byggbranschen.

2009-2010 - MXG Co Ltd, datakonsult och teknisk support i Thailand.

2011-2015 - Organic Marketing Biz, en massiv internettrafik boosting tjänst. Enda som finns kvar är 50k+ Facebook sidan.

Från 1996 till Nu - Senaste åren så har fokus lagts mer åt marknadsstrategier (hela koncept, inte bara enstaka delar), både online och offline, detta mot specifika segment och med tydlig anpassning. Mer sociala media, sökmotor- optimering (SEO), annonsering (SEA), marknadsföring (SEM), noggrannare analyser, djupgående rapportering och med spårbara resultat som går att se i realtid. Men, i grunden har verksamheten alltid varit densamma som från början, att kunna erbjuda professionell tjänster, det har, och kommer alltid att vara, vår huvudsakliga angelägenhet. Vi har även utökat med direktrekrytering/bemannings-tjänster, då det har funnits behov av detta.CertifieringarRekommendationer

Vi hyrde in Tomas och hans företag för att ta hand om, bland annat, våra kampanjer, och det har alltid sköts väldigt bra. Alltid snabb support och snabba svara. Det är exakt vad vi letat efter.”

Oskar Berglund

Berglunds Städ & Rörmontagegruppen AB

Vi har samarbetat sedan lång tid tillbaka och alltid varit nöjda med servicen. Rekommenderar tjänsterna till alla som söker liknande tjänster.”

Matti Hurtta

MaserCata / Maserholz Ab/Oy

Grym service, den bästa. Levererar vart enda gång, och i tid, vilket är viktigt för tidskänsliga projekt. Perfekt när man kan få allting skräddarsytt, Tack så mycket!”

Agnes Winqvist

Le Boutique


Klienter

Meddelande

Kontakt Uppgifter

Överenskommelse

Ja, jag accepterar TOS. All din information kommer att behandlas som ett konfidentiellt email. Information i emailet eller konversationen kommer aldrig att delas med tredje part. Väljer du att skicka spam eller skräppost via detta formulär, så kommer du att belönas med avstängning av din IP adress. Tack för att du kontaktade MaxGrid, ha en bra dag!

analysis

Behöver du en mer avancerad marknadsföringslösnings?

Få en kostnadsfri offert | Avancerat kontaktformulär

Kontakt

Företagsinformation

ADRESS

MaxGrid, Träffgatan 2, 13644 Handen (Karta)

KONTAKT PERSON

Tomas M Leppänen

TELEFON

0046720329072

EMAIL

info@mxg.se

img

Messenger

Chat, Telefoni & Video
Kontakta

LINE

Chat, Telefoni & Video
img

Facebook

MaxGrid på Facebook
Upptäck

Nyhetsbloggen

Om marknadsföring
Upptäck
img

Linkedin

MaxGrid på Linkedin
Upptäck
img

Twitter

MaxGrid på Twitter
Upptäck

MaxGrid

TOS/Policy


| | © - MaxGrid Marketing Agency