MAXGRID
Om MaxGrid

November 1996

MXG startades för att tillgodose webb & grafisk design, internet marknadsföring och sökmotoroptimeringstjänster, arbetade även med säljkonsultation. Domänen mxg.se registrerades i samband med starten, och har hängt med sedan dess.

2000 - 2001

Vi öppnade upp Internet Cafe Stockholm, ett spel kafé för online spel (spelar-tag ITCA), i hjärtat på södermalm, stockholm. Kafeét ingick i en betatestar grupp för ADSL breddband, som tillhandahölls av Telia.

2002 - 2008

MXG Bygg Teknik, MXG expanderar in i byggbranschen, inom projektledning, rekrytering och kalkylering.

November 2006

10 Års jubileum.

2009 - 2010

MXG Co Ltd startades i Thailand, största fokus var på data/IT-konsultation och teknisk support främst till privatpersoner.

2011 - 2015

Trafikökningstjänsten Organic Marketing Biz aktiverades, denna fristående tjänst var en del av MXG. Enda som är kvar är Facebook sidan, som än idag är aktiv med cirka 50k följare.

2016

Fokus har ändrats att arbeta mer mot social media, marknadsförings-strategier (hela konceptet, inte bara enstaka delar), både på nätet och traditionellt, att kunna skräddarsy specifika lösningar för kunderna. Mer sökmotor-optimering, -annonsering & -marknadsföring (SEO/SEA/SEM), djuploddade analyser, men med lättförstådda rapporter och spårbar & resultatdriven marknadsföring i realtid.

November 2016

20 Års jubileum.

January 2017

Rekrytering och bemanningsdelen expanderas, omfattar alla katergorier och har nu global täckning genom våra partnerprogram.

January - December 2018

Över 3 miljoner besökare till vår sida (mxg.se) under 2018, detta var ett rekord för oss, och vi tackar för besöket.

September 2019

Lanseringen av vår nya hemsida (den här), och mera information har lagts till och kommer att läggas till.

January 2020

Efter nylansering, och byte av webbhotell, så verkar det ha stabiliserat sig. Under 2019 hade vi 2 065 010 träffar totalt på mxg.se (svenska), mxg.se/news (bloggen) och maxgrid.net (engelska), vilket vi är otroligt glada och tacksamma över. Vi önskar alla våra nya och gamla kunder en god fortsättning på nya året.

Några ord från grundaren

Hej och välkommen, Tomas här, grundaren av MaxGrid. Jag är född och uppvuxen i skärgårdeskommunen Nacka, öster om Stockholm.

Har alltid varit facinerad av marknadsföring, försäljning och internet. Har jobbat med kunder från hela världen, det kulturella utbytet har inte alltid varit lätt, men har gett goda erfarenheter. Har alltid varit en entreprenör i själen, och alltid gett våra kunder allt och lite till.

Vi engagerar oss i ett ärlig samarbete för att få ut det mesta i varje partnerskap.

Bästa lyckoönskningar för er framtida framgång och uppnådda mål,

Tomas M Leppänen

Entreprenör, MaxGridCertifikationer


Företagsinformation

Företagsnamn MaxGrid
Företagets huvudkontor Handen, Stockholm
Komplett adress MaxGrid, Träffgatan 2, 136 44 Handen
Kontakt person/Huvudkoordinator Tomas M Leppänen
Organisation/VAT nummer SE711020077601 (Sverige/EU)
Företagsform MaxGrid är enskild näringsverksamhet (Sverige/EU)
MaxGrid Co Ltd (Company Limited, reg. Thailand)