MAXGRID
Marknadsföring Online

Sociala Media

Du kan få hjälp med att skapa konton, profilering, branding, starta-upp-fasen, inlägg, innehåll, uppdateringar, annonskampanjer och mycket mer.

SEM & SEA

Sökmotormarknadsföring & -annonsering på Google, Bing, Yahoo, dessa är de stora, men det finns flera där ute, som Baidu för Kina, och Yandex för Ryssland m.fl.

Emailtjänst

Nyhetsbrev, automatiska-svar, undersökningar, omröstningar, analyser, opt-in/opt-out, uppbyggnad och hantering av email-listor, skräddarsydd e-post.

Uppdatering

Uppdateringstjänst för er hemsida, blogg, e-handelssida, eller kanske hjälp med återkommande inlägg och nyhetsbrevs utskick?

Presentation & Säljstöd

Interaktiva fräscha powerpoint presentationer, dokumentation, policydokument, e-publikationer, tekniska rapporter, infographics, prislistor och guider med mera.

A/B Testning

Få hjälp mer att testa olika kampanjer mot varandra under ordnade former med full analys och data-rapportering.

Bli Visuell

Visuellt anpassad annonsering för internet, intranet och för smarta telefoner/paddor. Landning-, splash-, & squeeze-sidor, banners, lådor, knappar och hela set för alla annonserings behov.

Trafikökning

Alla behöver trafik till sin hemsida och blogg, utan besökare är det väl inte lönt att ha en sida överhuvudtaget, annars är det som ett tomt rum hemma som ingen använder, vi kan arrangera trafik med omedelbar verkan.

PPC Annonsering

Betala-Per-klicka annonsering. Det finns många nätverk där ute som erbjuder denna form av tjänster, vi kan häjlpa dig att komma igång. Kontakta oss idag.

Interaktiv Försäljning

Er sida kanske inte behöver en hel e-handelsplattform, utan endast några enstaka produkter eller tjänster till försäljning, vi kan hjälpa er med detta.

E-handel

Behöver ni en komplett e-handels sida? Vi kan hjälpa till med att bygga upp denna, även med underhålla och uppdateringar om så behöves.

Nästa - Marknadsföring Offline - Klicka här!